Ebglish Language

Я иду твоей дорогой. ты мне дорога немного
Обойду, я все пороги, почему любви так много
Будем жить с тобой, как Боги, запишу я эти строки
А стоп не та песня по моему, щас будут стихи

Так чё там рэперы йо йоу чёта там говорят
ага Гамлет Борджа

Gamlet Bordja is coming soon
I am like a Sailor moon
My success has a moon address
My life in the game San Andreas
I'm like press, have no stress
From darkness of an alien world
In me the mystical progress
I read the rap by default
I found out
Run like the faith Connors
The fate of helping Sarah Connor
I'm stronger than the matrix
It’s time of my creatrix
All at stake cellar door
I don't need your blood
Ай ду нид Fuck You
Короче ладно всё, Ebglish Language до свидания


Рецензии