Школьная наука

В 8 років мене батьки
віддали в науку
і не знаю як стерпів
цю школярську муку
   Кожний день ішов до школи
   як на гільйотину
   і ніхто не пожалів
   мене малу дитину.
А як мучили мене
покою не давали
а чи вивчив ти урок
кожний день питали.
   А мені завжди хотілось
   різне майструвати
   і великі кольорові
   картини писати.
Став дорослим,згадую
ту дитячу муку
тож спасибі вчителям
за тую науку.


Рецензии