розшкаралущилась нестр чн сть небутт в сть...
розшкаралущилась нестрічність —
небуттєвість
пелена терпко пахне —
несуттєвість...
тож я
по милості
усередині
там
де може буть народження Христа
а може там
де слід від чересла
а може слід
служіння ремесла?..
05.01.2020,
після Літургії
Свидетельство о публикации №120010605303