Молитва й хрест кучер й хмари розсувають...

*   *   *


Молитва й хрест —
кучері
й хмари
розсувають
кожен дає —
лиш те
що має


Якщо Вас на Вілію
осінить
це Бог враз полюбив
чим мав —
тим осінив
молитва й хрест —
недобрі хмари
розганяють!
Бо Бог — добро й любов...


«А як це скучно» — скажуть,
а Він все ж
думочок кучЕрі — розсуває...
а це тільки задуматись углиб
опрощення буває
полегшення
розчесаність у краї!

трепет раїв

06.01.2020,
ранок


Рецензии