Ават а ваз
Гьа къулан патавни инсан гвай акьул.
Женг ч/угвазвай невс бул девлет атунив
Дегишармир вуна и пуд зат/унив.
Гумат/а вав диде рахай хайи ч/ал,
Яхъ ам вине зайиф тахьуй адан гьал.
Тахай ч/алар вегь къулавай ц/аюниз
Къилавар жедайвал дидед- ч/алуниз!
Сагълам чан гваз и дуьньядиз атанвай,
Кас ят/а вун дидевал-бахт жагъанвай.
Къимет це на жувахъ авай хат/униз
Элкъуьн тавуй руьгьдин девлет зат/униз!
Свидетельство о публикации №120010605275