Мишердин сара ат ай са хара
Таб ийимир тахьуй вун тапаррин шешел.
К/ан жемир авачир гафар ракъуриз,
Къекъвемир алачир крар жагъуриз.
Вик/егь хьухь рекьимир къуватар жуван,
МЕслятар рик/ел хуьх жедай суд-дуван.
Рушватар це лугьуз къанихармир рик/,
Туьд кьамир дустунин тахьуй ам гъарик.
Дердияр бул хьайла къув ягъиз ишез,
Накъварин ст/алри куьмек гудач къвез.
Рик/ел хуьх халкьди ваз лагьайт/а язух
Инсар яз амач вун хьанва са айух!
Вегь вуна чилериз к/анивилин тум,
Бегьерри гудайвал пис кардиз дурум!
Свидетельство о публикации №120010605152