З того сну виростав неспокiй
мов чагарничок із зерня:
оковирний такий, сіроокий,
й лише кома мене зупиня...
Неважлива, відкинута кома,
ніби зернятко, пророста:
все іще до початку відомо –
надто істина ця проста...
02.01.20
Свидетельство о публикации №120010600489
Наталка Змиивна 06.01.2020 17:56 Заявить о нарушении