Doua iubiri

       05.01.2020 год.
        К И Ш И Н Ё В
Ne-am intilnit in mez de noapte,
Cind luna lin ne lumina,

Cind din a iubirii soapta...
Iubirea noastra inflorea.

Cu-n aromat placut si dulce,
Noi c-a un riu curgeam usor...

Spre a viselor rascruce,
Strigind cu dor, plingind de dor.

Tu esti in viata mea un imn,
Care suna iubitor si lin...

Tu esti in viata mea o stea,
Iubita mea,iubita mea.

Ne aprindeam c-a doua stele,
Arzind pe-a cerului altar...

Cintam c-a doua pasarele,
Iubirea noastra iar si iar.

Tu esti iubirea vietii mele,
Iar eu iti sant iubirea ta....

Te cant cu dor si mangaiere
Caci sant al tau,tu esti a mea.


Рецензии