Маме

Мудрішої, ніж ти, не знаю,
Поради завжди я питаю.
Коли втрачаю віру й сили,
Зі мною завжди ненька мила.

Ти вчила мене світ любити
Та з вірою у серці жити,
Людей навколо поважати
Та заздрощів в серці не мати.

Любити сонце, сине небо,
Не брати більшого ніж треба,
А ще навчила віддавати,
В житті всі барви відчувати.

6.01.2020
© Конюхова Марина
(Стих на украинском языке)


Рецензии
О маме только так и надо: ласково и с любовью.
Храни Вас Бог!

Конева Ольга Валерьевна   02.02.2020 12:04     Заявить о нарушении