Бийсанара оаз
Бийсан йукъе хоза сона хьа оаз.
Ден-уйлаш тамашийна кхехка…
Шортига лейаьлар уж раьза.
Садоахар ший хьуладеш бийсан,
Дега тlа кхерам тасса.
Иразах лаьца къамаьл де йисса,
Шорттига йоал дош айдаь.
Гlалгlайче, 5. Нажгамсхой бетта 2020 шу
(версия оригинала)
Голос в ночи
Зарета Ахильгова
По небу рассыпались звёзды,
Твой голос я слышу в ночи.
Такие навеяли грёзы...
Родимый, давай помолчим.
И слышно,как ночь затаила
От страха дыханье своё.
Я шёпотом с ней говорила,
Про женское счастье моё.
Свидетельство о публикации №120010502873