З Рiздвом Христовим

Різдвяна казка наступає,
З Різдвом Христовим вас вітаю.
Бажаю щирих привітань,
І здійснення усіх бажань.

Я хочу Вам ще побажать,
Щоб в хаті була благодать.
Щоб щастя, радість і добро
У Вашім домі кожeн дeнь жило.

Христос ся рождає! Славімо його!


Рецензии