Здравоохранение
"здравоохранения"
а щоб ви вмерли і пропали
біз захороненія.
Як ви робите багатство
на горі людському
можливість дайте лікуватись
народу простому.
не творіте людям горе
дешеві ліки дайте
а то прийде до вас горе
тільки постривайте.
Свидетельство о публикации №120010406095