Кв тень

місяць квітень,сади заквітчались
в біле вбрання одяглися вони
бджопи гудуть,нектар-мед збирають
велике спасибі за їхні труди

там на схилі горицвіт зацвів
пелюстки золотисті до сонця звів
розпушеним листям себе оповив
повітря пахучим навкрг себе зробив.


Рецензии