Са седкъа
Цхьан сага ца хар из ловш.
Седкъа цlерах хьа, хьоарчабара аз.
Цу лакхе из бахаш ловш.
Эзар седкъа цу сигале лепаш,
Из цаl мара белгга бац.
Меллара поалхамаш вай тохке а
Дегlаре из мара хиннабац.
Дега тlа гlор са лоточа хана,
Хийла сакхетам тувлалуш.
Деррига ховш-зувш лакхе багlа
Дарба-седкъа, сона дарба луш.
Кховдош бала а рузкъа а цунга,
Безам, гlайгlа йекъа аз.
Къахьал, морзал чамош цунца,
Седкъаца тайра са дега оаз.
Гlалгlайче, 2. Нажгамсхой бетта 2020 шу
(версия оригинала)
Моя звезда
Зарета Ахильгова
Я звезду назову твоим именем,
Пусть об этом не знает никто.
Я звезду назову твоим именем,
Потому, что она высоко.
Среди тысячи звёзд в той галактике
Будет ярче гореть лишь одна.
Ни в теории нет, и ни в практике,
Судьбоносней звезды, чем она.
Когда сердце моё замерзает,
И туманит мой разум тоска.
Обо всём наверху уже знает,
Моя скорая помощь-звезда.
Поделюсь с ней и болью и радостью,
Расскажу о любви и тоске.
Горькота обернётся мне сладостью,
Если сердце доверю звезде.
Свидетельство о публикации №120010202077