Не мовчав же я доню
Я тобі говорив!
Не мовчав же я доню!
Я любов сотворив!
Не мовчав же я доню!
Я тобі говорив!
Щоб любили ви в осінь!
І у зимку свою!
Висихають криниці,
Не набрати води,
Де любов не ціниться,
Нема к Богу ходи!
- Батьку! Батьку Небесний!
Наші душі прости!
І засохлі криниці,
Батьку мій ороси!
Ось горить степ широкий,
Плаче неба душа!
І Господь Ясноокий
Нас до Серця прижав!
- Люди, чом цеє горе!
Чом у сльозах рясних
Богородиця нині,
Чом безвременні сни...
Не мовчав же я доню!
Я тобі говорив!
Щоб любили ви в осінь,
І у зимку свою!
І живе Донбас нині,
Церква Бога стоїть,
І Причастя Святеє!
Бог Живий нас хранить!
Свидетельство о публикации №119123100487