Псалом 53. в дкриття та н

      ПСАЛОМ 53. ВІДКРИТТЯ ТАЇН


Що вибив промінь
на
кришталь найближчої свободи
«страшний він для царів,
страшний і для народів!»
та не тому
що я страшний,
а Той, Котрий
крізь мене в світ ввіходить!



Любове моя, Христе! Болеводи,
трагедія — не вуглеводи, —
є щастя, хто з Ним ходить,
а всіх я — посилаю до свободи!
ба Ти — дитина
Бог-Любов — дитина
бо і я щасливий
ставав прозорим —
довиглядався, Слово Боже, на світ-зливи?


я ж в усім слухався Тебе,
й що світ й що зорі
я більш прозорішав —
Отець, це Він створив
щасливим:
що Він, і Духом й Сином,
дотворює світ справедливим.


Стань в правді, серце
й світе в кожнім,
що Бог не тільки милосердний!
Премудрість Божа — і любов і справедливість!!!*
 
все не тому
що я страшний,
а Той, Хто — ревно
в світ
ввіходить!
всім в серце промінь
наяву —
з найближчої свободи...


Ба більше я не годен.
Нехай, це чесно.
Хвала Тобі,
Вогне Свободи,
Душе Небесний...

29.11.2019,
Київ
* краще тут відчути духом


Рецензии