Засiяе яскраво ялинка...
Новий рiк загигочуть усi
I на гускi запахне шкуринка
Кiт за****ить кусок ковбаси
За цукерки вiд бабусi Мотi
Зачiтае стiшочок сестра
Вона нiжно спiвае як нотки
Хочя справдi цукерки з гiмна
Як придурок пробiгся по хатi
То ловив я грязнючого пса
Не зачиненi осталися дверi
Батько зичного дасть ляпаса
Я виходив , не хочеться сварки
Щоб сховати щоденник у снiг
Мати скаже а ось и подарки
Тим хто в школi за рiк мав успiх
Розведу я навколо руками
На питанья: де ж табель то твiй
Нi,не знаю , забiгав очима
Ну сiдайте накритий вже стiл
Падав снiг i взривались пiтарди
Президент привiтання понiс
Ми малi повлягалися спати
Пес щоденник обссиканий гриз.
Свидетельство о публикации №119123009312