Вёска

Ах як жа у вёсцы цудоуна
Хадзиць басяком па траве
Ад  гэтага крэпне здароу'е,
Як ляжышь у халоднай вадзе.

Кольки кветак розных на поли,
Веиць мёдам пахучым адтуль.
И сярод тых прастора и воли
Я павяз срэдзь пакою и гуль.

Расцянися душа ты панебу,
Акунуцца бы мне у глыбиню,
Усим целам, и з галавою
У сэрца прыроды, у цишыню...


Рецензии
Чистый, народный колорит! 👍😊
Отлично, Артём! ☆☆☆☆☆

Эд Корепанов   01.02.2020 07:08     Заявить о нарушении
Спасибки Эдище !!!✔🙌

Артём Воронец   01.02.2020 17:56   Заявить о нарушении