2019. Недам киши ночас да те кваси
Nedam vetru da te dira
Nedam kisi da te kvasi
Samo noc nek tiho svira
Samo vecer nek te krasi
Sve ce zvezde s tobom leci
Pune tajnih potovanja
Prije sna ti moram reci
Budi dobra ,lijepo sanjaj
В тему пародии
Недам киши ночас да те кваси,
ово вече пjемо само шливу.
Лjепо те полjубим на кровати,
нека наша ноч буде игрива.
Свидетельство о публикации №119122901114