ВИмучена сублiмацiя

цілує місяць дні мої,
складА сюжети Небо гладко,
я чую погляди твої,
в думках обійми — гріх,
та тіло — чисте,
коли примкнеш до губ старих
(які дають),
ну що поробиш),
то уявля чомусь мене,
не зна, що любиш?!,
тріпАє, ніжиш,
пристрасть рве
мережку нижню,
не в силі танець припинить,
скида білИзну нижню,
чи знаєш ти,
що радість жде
мене в коханім щасті,
не псуй уявою свої світи,
зітхання грішні,
надто марні)

00.51
28.12.2019

побачив тіло молоде і рве жаги сюжетом))


Рецензии