New Year toast about Noone s Happiness
Отмечали Новый год.
Он желал побед ей славных,
И она ему - всего!
Муж Ничей с Ничейной девой
Отмечали Новый год.
Он смотрел салюты в небе,
А она - срубилась в сон.
В никуда из ниоткуда
Ехал поезд в Новый год.
И еду в ничьей посуде
Пил и ел Ничей народ!
Счастье к ним стучалось в окна,
Не хотело быть Ничьим.
Пусть же счастье в Новый год сей
Будет именно твоим!
***
Noone's Grandpa, Noone's grandma
Celebrated the New Year.
He wished her a glorious triumph,
And she wished him - everything!
Noone's man with Noone's Maiden
Celebrated the New Year.
He watched fireworks in the sky
And she - fell into a sleep.
To nowhere from nowhere
The train rode on the New Year.
And from nobody's dishes
Drank and ate Nobody's people.
Happiness knocked at their windows,
Didn't want to be Noone's.
So let happiness this New Year
Become yours, dear Noones!
Свидетельство о публикации №119122804240