Рiздвяна зiрка засвiтила

Різдвяна зірка засвітила,
Пречиста сина народила.
В стаєнці в яселка поклала
І колискову заспівала.

Всі пастухи прийшли вітати,
Поклін і честь щоби віддати,
А тріє царі несли дари,
Бо честь вітать Ісуса мали.

Старенький Йосиф приклякає.
Пречистій Діві помагає,
Ангели грають там на лірі,
Щасливі всі в Христовій вірі.

Новину радісну чекали
І коляду колядували,
Христос родився у яскині,
Честь віддають Божій дитині.

Ісуса славлять християни,
І оком він на нас погляне,
Радість Різдва ми відчуваєм,
Христа сердечно ми вітаєм.

25.12.2019 р.


Рецензии