Гирка правда
Нічого кращого не має.
Вже не пасуть ягнят в селі,
Село те спішно вимирає...
Іще не вмерла Україна,
Та хочуть з молотка продать.
А нас в ту землю поховать,
Іуди сіли нам на спину,
Ярмо важке, б'є по колінах.
Та з гоєм пополам цурпелим,
Бо пропаганда та дебела,
Закрила очі й вуха нам.
З екрану урналіст тороче,
Каналізує в глави спам.
"Слугу народу" надивились,
Шуту віддали булаву.
То на петра було молились,
За зе вже вишиванки рвуть.
Це незалежність, там крокує,
По тій землі що продамо.
У хаті з краю в ус не дуєм,
В тумані ум кудись мандрує,
Про слуг взираємо кіно.
Готуйтеся к зімлє шановні,
Тариф морозе нам тіла.
В тумані зе електорат,
Воли жують бо ясла повні,
Батіг ляга на горб любовно,
Зі сцени стадо веселять.
То ман країну геноциде,
То кий країну продає.
Бариже ту, немов своє,
Іскаріоти! Кляті гниди!
Вже Святослава дух встає!
При по - кремля рукою звали,
При зе - рукою праха звуть.
Бо правда, за живе їх жалить,
А тупість їх мене кумарить,
Та шкода їх мені мабуть.
Телеграм: Полит стихи.
Свидетельство о публикации №119122700031