19-12-26-00152 Випадок у лiкарнi

Паціентка:
.
"Ви - супер-лікар,
наче чародій...
Є бе і в шість,
і, навіть, у дванадцять!..
І дуже радий
чоловіче мій,
ми хочемо іще,
ви можете призначить?.."
.
Лікар:
.
"Та, взагалі,
то був лиш вітамін,
де є у складі
Е, В-6 та В-12...
Але, якщо
вам допоміг не він,
продовжуйте,
воно вам не завадить..."


Рецензии