Любов потрiбно промовляти
Кохання потребує слів.
Коли наважився кохати,
прошепочу все, що хотів.
Прошепочу коротке слово,
співаю два склади: «Лю-блю».
Що ще потрібно у любові,
крім слів, якими я молюсь?..
«Люблю. Кохаю», – промовляю.
Двома словами повню день.
І вистачить двох слів, я знаю,
для всіх – на все життя – пісень...
Свидетельство о публикации №119122500663