нiч

місяць,зорі, світ в тенетах,
в темноті штовхає вітер крихти настрою сумного,
стрімкість видива своєго,
несамітність — дужа думка,
незвичайність — твоя тайна,
причаїлась,
жде(м) світанку

09.30
24.12.2019


Рецензии