Гиччипавну атындан
Гьап-гьазир мени уллу торбам да:
Ичи ичинде уьч-дерт торбалар,
Ким билип бола,кёп чю орамлар !
Бу да масхара,сизин къутлайман,
Савлукъ ва насип сизге ёрайман,
Йылдан йыллагъа эсен ва аман
Етишдирсин деп Аллагь, ёрайман,
Къабул этилсин намаз,ораза
Гюн сайын болсун
Юреклер таза!
21.06.2017
Свидетельство о публикации №119122402474