А як це все було i дiдько

Сам не знає!..

"Лиха грива у валюты!
Ненавидит та нас люто!.."

Голодом море нас морило,
От горя Чёрным став с тех пор,
Не по указке ли Хорива? -
Ответь нам, дядька Черномор!..


Рецензии