Ти мене зачарувала
Щей заворожила,
Веселіше жити стало,
Коли поруч мила.
Доброзична посміхнеться,
Гарні карі очі,
Пісня з вуст чарівних в'ється,
Співає охоче…
Закликали вечорниці,
В досвітки пограти,
Де дівчата чарівниці,
Вміли танцювати…
Поцілунок твій медовий,
Ніжний він, дівочий,
Погляд ясний, та чудовий,
Серед дня і ночі.
Першу зустріч пам’ятала,
Й ласкаві почуття…
Ти мене зачарувала,
На усе життя,
Автор Геннадій Сівак.
7 грудня 2019 року.
Свидетельство о публикации №119122108497
Нехай щастить Вам, Геннадію.
Елена Винярская 29.12.2019 23:28 Заявить о нарушении