Duality
Sont de la hate ou du retard,
Or probably, I’ve gone too far
In searching meanings in your words.
Peut-etre il faut m’arreter,
Pas de penses et pas de larmes.
What goes around comes around,
Is that what people always say?
Mystere est l’ame de la personne,
D’une femme - ca me sidere de plus,
Be merciful, my distant muse,
Give me a chance to carry on.
Свидетельство о публикации №119121904210