Именно так ты и ушел
саме так ти пішов, і не залишив і подих.
Жодних вибачень чи коротких "прости",
навіть листа не залишив...
Ти життя зруйнував, а не просто мости,
І лише уява малює з пам'яті образ.
Ідеальну картинку: ніч, мерседес, мій улюблений колір,
запах парфумів Лакоста Грей і напам'ять завчений номер.
Всі цілунки твої, і букети улюблених квітів,
дуже відверті наряди і високі шпильки,
які завжди викликали у тебе шалений подив.
Мандрівки на море, вихідні у рідні,
всі обійми твої і перелякані сірого кольору очі,
ти не міг приховати той факт, що повірити мені так і не можеш.
...А мені знадобились роки, перш ніж тобі написати ці строки.
Хоча, знаєш я написала сотні десятків віршів,
але всі не тобі, через свій біль, образу й неспокій.
Я нарешті заснула вночі
і перестала серед інших шукати твій погляд....
Я нарешті забула про ми, від'єднала від серця і убрала з душі,
того хто мені не належить.
Я нарешті навчила себе не клекати надій, не просити у Бога,
я нарешті призналась собі, що для нас вже не має дороги.
Але знаєш, мені знадобились для цього роки,
а тобі щоби знищити все - знадобився лиш подих...
Лише один телефонний дзвінок,
лише одна шалено коротка розмова...
ти спалив не тільки мости, ти з життя в одну мить зробив попіл.
Alijaystar 24.04.2019
Свидетельство о публикации №119121902789