112. Сiмя моя i вся моя родина... Пiсня

Сім"я моя і вся моя родина -
Це радість усього мого життя!
І є в душі мета одна єдина,
Щоб в небі було наше майбуття!

     Приспів:
Щаслива та сім"я, де разом славлять Бога
Брати і сестри, тато, мама, я!
Хай в вічність приведе нас всіх Христа дорога,
Де славить будем Бога ти і я!

       2
Сім"я - де тебе завжди розуміють,
У час важкий утішать, підкріплять!
Сім"я - де тебе люблять і жаліють,
Молитися навчають і прощать!

////// Приспів////////////////
 
       3
Як добре разом Богові співати,
Хвалити Його Вічнеє Ім"я!
І хочу я від серця побажати,
Щоб в небі була вся ваша сім"я!

   18.12.2019.


Рецензии