Втома
Від ненажерливих панів.
Рік шостий поспіль стрілянина,
І люд країни зголоднів.
Багацько хлопців десь - не вдома.
Шукає рідним «копійки».
В країні четверть віку втома,
І ми канюки - жебраки.
Стомилась «віра» та «надія»,
Які, ледь жевріють поки…
І душу мулить безнадія,
Нажаль, не місяці – роки.
Чверть віку «творять» президенти,
Щось несусвітнє для життя?
Не розгадати аргументи…
Може штовхають в небуття?
Яка мита у них, чи дії?
Потрібні роки, чи віки?
І хто тут править – лицедії?
Чи інші - лідери поки?
Втомились «віра» та «надія»,
Які кохали нас віки,
І в бур’янах, десь безнадія,
Доки ми лаємось роки.
Грудень 2019
Свидетельство о публикации №119121707947