Вийшов з пекла
Із рикошету вражої зброї,
Нам додалось усім жалю,
Спіймав, герою, ти набої.
Ти вийшов з пекла, ти живий…
Тіло скалічене на мінах.
Тебе герою дорогий,
Давно чекають в рідних стінах.
Ти вийшов з пекла весь в крові,
Закрив собою побратима,
В ту мить – молитва в голові.
Всюди завіса з вогню і диму.
Ти вийшов з пекла наш герою,
Низький уклін тобі від нас,
Був у нерівному там бою,
Ти вмився кров’ю …і не раз.
Ти вийшов з пекла, наш герою,
Ти чудом вижив…не вцілів…
Думками завжди ми з тобою,
Ти зрадить Україну не хотів.
30.10.2019 р.
Свидетельство о публикации №119121700519