Не гадайте

                Святому апостолу Андрію,
                що своїм видом, жестом показує:
                насправді цілком
                все інакше...


краще не совати листя
осінь діло поробить
темність — стан це хвороби
ліпше — сидіти
               на блискавці!


Глас?
Відіпраність на грані!
Ми дочекались! Був ранок.
Ми цілували
Главу Першозванного
як живу блискавку!!!

13.12.2019


Рецензии