Ватандин хва
Герек хьайт/а гуда за чан , Ватан ви рекье.
Вун авадан хьуй лугьуз за ч/угвада зегьмет
Икрам ийиз кьил агъузда , ийиз ваз гьуьрмет
Мягькем руьгь на Диде-Ватан тунва зи рик/е
Вин хва жеда зун къагьриман , кьадай вун вине.
Кам къачунва вилик физ фад экуьн сегьердиз
Харап/аяр элкъуьрда мад дагъдин шегьерриз.
Яргъаз фена чирвилер гваз хтанва зу къе.
Ви магьлейра къайдаяр тваз гьатда зу рекье.
Ви къайгъуяр за тавурт/а гьик/ жеда вун гьик/?
Вун авадан яз такурт/а пад жеда зи рик/.
Свидетельство о публикации №119121608682