Жiнки - поезiя i проза
навік поєднані в одне.
Душа, емоція і розум
завжди приваблюють мене.
Душа – як доброта без краю.
Емоція – як ніжний сенс.
І розум – той, що обирає
як йти з коханим до небес.
На красоту жінок молюся,
читаю біблію її...
Жінки, що плачуть, чи сміються, –
усі – мої, усі – мої...
Свидетельство о публикации №119121505810
Нина Дорофеева-Садовник 27.01.2020 02:55 Заявить о нарушении