Я живу у полонi буденностi
Гра Земна…
Поміж сірого, білого, темного
Я жива…
Я веду перемовини з Долями…
Коло змін…
Причащаюсь віками-дорогами…
Доня… Син…
Я вклоняюсь Любові й безпам’ятству…
Серце – вісь…
Віддаю себе свяченню-таїнству…
Тане віск…
Я люблю й обдаровую вдячністю
Цілий світ…
Відбуваюсь миттєвістю-вічністю…
Переліт…
13.12.2019
Свидетельство о публикации №119121408742