Мени муалимлерим
Дарс арив англаталар,
Билимни алма билсек-
Ажайып шат болалар
Чагъы уллу болса да,
Йылларына къарамай,
Яшланы арасында
Бир де олар арымай.
Къыйынгъа да, тынчгъа да
Бизин булан янаша,
Яман ишни этсек де,
Сююв булан къайнаша.
Огь,нече де сюебиз
Бизин муалимлени,
Оьсдюргенни билебиз
Нечесе алимлени!
31.08.2019
Свидетельство о публикации №119121402632