Эдина Богом дана мить

Блистять  промінням струни водограю
І з небом синім вінчається земля,
І білий птах свої розправив крила,
До Сонця тягне руки немовля.

Я в серці чую голоси співучі
Дзвінкий дитячий щирий сміх , 
Я бачу друзів вірних  очі,
І сиву мудрість пращурів своїх.

Весінній подих наповняє душу
І золотяться в небі краплі кришталя,
Летить перо і падає на трави 
Як божий дар на килим вівтаря.

І мчать в безмежність сиві хмари, 
Вінком яскрвим сяє сонце у горі,
Гуляє вітер над квітучими степами
Як божий янгол на крилатому коні

Господній  храм то жовте поле.
Веселих днів осяяна блакить.
Калини цвіт, небесні непохитні зорі 
І ця єдина Богом дана мить!


Рецензии