Не мiй той бiй

Не мій той кінь,
І не моя та гостра шабля,
Не мій той бій,
І не моя та крові крапля.
Лиха скорбота серце крає,
А помста розум поглинає.

Немає прощення мені,
Якщо загруз я у багні,
Якщо повірив в слово лиса,
І сердце захопили біси.
Я не козак, і я не лицар,
Я просто нуль,без Рима цісар.

Гуляє вітер в чистім полі
Наш бій святий,братерству воля!
Нехай горить добром багаття
Всі як один ми сестри ї браття!
Де святість є, не буде болю.
Де є любов там квітне доля!


Рецензии