Хроники либертарианцев
Сердитий вітер завива.
А в нас турборежим скажений,
Що аж турбіну розрива.
У владі - шоу, це вже звичай,
Написано там на табличкі:
"Палата - Зе" а номер - 6.
Там шаурму Володя їсть.
Там проститутки в гості ходять,
Там правлять бал - проституни.
Там під@раси хороводять,
По гендеру й ділам - вони.
Коло казни вмостились зручно,
В хліву так сьорба аж свистить.
А свиноматка - поросить,
Її запліднив Сорос штучно,
Як дощ із неба соросить.
Там є ще олігархів групи,
Там грантоїди грант гризуть,
Там в крісла вже не влазять дупи,
Там шекелі рікою пруть.
Туди несуть в мішках відкати,
І честь по знижках продають.
Давно нема чим торгувати,
Народу йде лапша вухата,
А люди референдум ждуть.
Там прокурори як бандити,
Міністри там немов кати.
Утроби повні та не ситі,
Великії у них роти.
Гризуть уже пусті корита,
Над шекелем давно там чахнуть,
Там кнопкодаве депутаст,
Конвертами там п'янко пахне,
Триндить там популіст - фантаст.
Частина перша.
Свидетельство о публикации №119120709102