Чекаэмо Рiздва

Ми всі чекаємо Різдва,
Воно приносить нам дива.
Старі, дорослі й дітлахи
Печуть різдвяні пампухи.

Ми всі чекаємо цей день,
Різдяних заспівать знову пісень,
Впустити в хату коляду,
Щоб все було в всіх до ладу.

Колядники ходять селом,
Вітають всіх вони з Різдвом,
Заходять в кожную хатину,
З Різдвом вітають там родину.

Різдво з дитинства пам’ятаєм
І дуже всі його чекаєм.
Так буває раз у рік,
І в коляду йде чоловік.

05.12.2019 р.


Рецензии