Велика сила
Молімо її ми щодня.
Цей захист є завжди відчутний,
Щоб щасливою була рідня.
Молитви навчаймо з колиски,
Молитвою душу кріпім.
В молитві єднаймося близько,
До храму частіше ходім.
В молитві великая сила,
Яка нас тримає в житті.
Молитва не раз захистила,
Коли були, немов в сліпоті.
З молитвою маємо захист,
Маєм все, що без неї нема.
І читаймо хоч зрідка акафіст,
І Господь нас за це обійма.
05.12.2019 р.
Свидетельство о публикации №119120503726