водiю кобили з гнилим тарантасом

вважаєш, нутро твоє - болото мені треба?!
що плач, що скрегіт,
що цілунки —
ціна одна, Іуди рідний брате,
що мозок хворий видає —
прокляття душ чужих,
та щоб таке читати?!

жартуєш певне!!

06.34
05.12.2019


Рецензии