Бацьку
Бацька пяшчотны.
Мяне ты нідзе ні кідаў.
Спакойны, вольны і добры.
Па дзелу мяне павучаў ты,
Дзе мог я савету ўсе кроплі збіраў.
А помнішь як я ў загоне,
Па дрэву палкай стучаў.
Цікава было гнаць звера ў лоне
Прыроды. Дый й і песні на лес увесь спяваў.
Родны і крэпкі мой татка,
Здароў’я жадаю табе.
Зайдзі як раней у нашу хатку,
Хопіць табе яшчэ счасця на век наш і мне.
Свидетельство о публикации №119120304742
Молодец, Артём! 👏😊
Эд Корепанов 16.01.2020 11:13 Заявить о нарушении