Вона розмовляе поемою
в якої цікавий сюжет,
в якої єдиною темою
є щастя любовних тенет.
Вона розмовляє катренами,
в яких – афоризми зізнань.
Вона розмовляє натхненною
коханням, яке без страждань.
Говорить поемами щемними,
і світиться сонцем лиця...
Вона розмовляє поемами,
в яких не буває кінця...
Свидетельство о публикации №119120300462
Лысенко Евгений Дмитриевич 03.12.2019 03:02 Заявить о нарушении