Можна скаржитись, можна сваритись
можна клясти і плакати навіть,
можна ревно і тихо молитись,
можна голосно пристрасно славить,
можна кликати і умовляти,
обіцяти політ одкровення,
та не варто і слова писати,
як не маєш хоч краплі натхнення.
Свидетельство о публикации №119120200224