Другу на ювiлей...

Ідеш бува, дорогою життя,
Десь підбіжиш, а десь і посмакуєш,
А тут раптово, - БАХ! – і п’ятдесят,
„Звідкіль ця напасть?”, - в нутрощах вирує.

Душа, як і раніше молода,
Бажання, пристрасті, сім`я, тепло, кохання.
І ти кричиш рокам, -" Гей! От винта!
Старіти й чахнути мені іще зарано."

Для чоловіка розквіт в п’ятдесят,
Солодка, з присмаком, розкішна середина.
Згрібаєш в оберемок все життя,
І вже готовий підкорять нові вершини.

Мій друже, З Днем Народження стократ!!
За успіх твій, і за твої вершини,
Ми, при нагоді, три по п’ятдесят
Приймем на душу однієї днини…!!!


Рецензии