Незвiданiсть Нестримнiсть Безпораднiсть
Чекання на народження Христа…
Молитви… Руки… Мук холодні краплі…
Тунель у інший світ… Шляхи Творця…
Надія… Розпач… Втеча у минуле…
Пронизливі бажання й голоси…
Думки, мов хвойди, липкі, безпритульні…
Миттєвості, прожиті мов віки…
Звертання до Небес, до Світу, мами…
Крізь відстані, святе серцебиття…
Щедротами осипано, Дарами
Життя прийдешнє… Богове Дитя…
28.11.2019
О.Безбородько, Інтермеццо, О.Безбородько (фортепіано)
Свидетельство о публикации №119112909636